• Modele flokesh per floke te shkurtra

    Flokët ideale për një fytyrë katrore ose të rrumbullakët. Modeli Elegant dhe élégant Mund të jetë më i guximshëm ose i përmbajtur në varësi të disponimit. Për gratë e moshës Balzac, Ju Mund të zgjidhni një prerje flokësh që është dritë dhe duket proporcionale. MODELE të Tilla janě lakonike dhe kanë funksionalitet të lartë. Por Edhe flokët e shkurtra Duan kujdes dhe rregull, transmeton Indeksonline. Flokët e vendosura në një Bisht të gjatë ose të marrë, të përshtatshme të përkryer për një mbrëmje Gala jashtë. Një Skaj i gjatë i pjerrët është optimale për Vajzat me një drejtkëndësh ose formë ovale personi. Shpërthime të gjata Mund të plotësohet me stolitë me STIL, për shembull, shtesa të mëdha të flokëve. Coupes élégantes, të cilat janě vendosur në këtë faqe, Mund të Merren Nën shtresë ose lunette.

    Frika duhet të mbetet e lirë në të njëjtën kohë. Nëse kaçurrelat tuaja janě të dendura dhe me shumë volum, të Holla ose të çuditshme, MOS u shqetësoni PASI ATO janě të bukura Gjithmonë! Shtoni DISA ngjyra të Tjera në DISA Fije të flokëve tuaj, si për shembull nuanca të së kuqes. Nëse dëshironi të mbeteni besnike e modës së viteve 90, mbani flokët e gjatë dhe krijoni DISA onde Vetëm nga majat. Bjondet këtë vit duhet të largohen nga ngjyra e platinit, Duke i kthyer rrënjët e Tyre në ngjyrë të artë. Ndarja Mund të vendoset pranë veshit ose larg nga Qendra e kurorës. KY zhurmë Mund të Vishen, me të dyja të lirshme dhe me flokë të tërhequr. Një Bisht i ulët në kombinim me këtë zhurmë përshtatet në mënyrë të përkryer me një Stil të rreptë të zyrës, si dhe për takime Biznesi. KY është një modèle që kërkon ta mirmbani. Sa më shumë ta ngrini pjesën e balukes për të theksuar ruiner e SAJ, AQ më bukur do të dukeni. Kush Tha se një Grua në 50 vjet NUK Mund të veshin një zhurmë!? Ju Mund, për më tepër, Bangs në kombinim me një kaskadë prerje flokësh Mund të krijojë një imazh Unik të një diyprojetjeux të rritur, por femërore.

    Versioni i SAJ i gërshetit i ka dy tuf të mbështjella nga të dyja anët, ndërkaq është e mrekullueshme si gjatë ditës, ashtu Edhe për ndeja të mbrëmjeve. Baluke që vijnë Duke u shkallëzuar Deri në gjatësinë e pjesës së Parme të flokut Flokë të rruara në një anë Janë femra REBELE, të cilat Duan ta tregojnë këtë gjë në çdo mënyrë. I pëlqen vëmendja, dhe Duan të jenë në Qendër të vëmendjes gjatë Errësira kohës. Rreth flokëve vërtiten kuptime të ndryshme psikologjike, mënyra se si ne mendojmë, si raportohemi me njerëzit, gjendjen shpirtërore ETJ. Shumë Zonja krijuese preferojnë këtë Opsion. STIL i përshtatshëm për fytyrën me zile të gjera. Vëllimi në Kulm paksa zgjat fytyrën. Flokë natyral Këto VAJZA, siç i lajnë flokët ashtu i thajnë dhe ashtu i lënë, shkruan Anabel. Janë VAJZA shumë të ndrojtura dhe të pasigurta. Konsideroni këshilla të stilistëve Kur zgjedhni një coiffure, nëse keni kthyer 50. MOS provoni në një imazh të mërzitshëm, të pangjyrë, ose trajtoni indiferentisht qimet GRI. Së bashku me një floktar të mirë ose me një programme kompjuterik gjeni një prerje interesante.

    Leave a reply →

Photostream